Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Arkitekt Hjælp
Kate Løwe
8. December 2019

Jeg har fået en absolut professionel hjælp til indretning af nyt gårdmiljø i vores ejendom. Imødekommende og venlig behandling, og ideoplæg / tegninger der kan bruges til det videre arbejde.

Møller Arkitektur ApS
Maja Thomsen
28. November 2019

Fik udarbejdet en ny planløsning med super flot visualisering. Planløsningen var nytænkende men også praktisk for vores familie. God til at modtage input og inddrage vores ideer i den endelig løsning. Super troværdig og tryg gennem hele forløbet. Kan varmt anbefales.

Peter og Kristian Frederiksen Arkitekter M.A.A
Jesper Mølgaard
10. November 2019

Fik lavet tilbygning på murstenshus fra 1953. Tilbygningen på ca. 50 kvm. består af 2 værelser, en stue og et badeværelse. Vi fik opnået et rigtig flot arkitektonisk match mellem tilbygningen og det eksisterende hus, til trods for en aldersforskel på over 60 år. Alle priser blev overholdt uden der kom uventede ekstra regninger.

Arkitektfirmaet Arkon
Michael Hoff-Møller
31. Oktober 2019

God rådgivning hele vejen igennem, hurtigt og professionelt til en pris der er til at betale. God værdi for pengene.

Frier Architecture
Marie Mathiasen
16. September 2019

Line Frier hjalp os med en planløsning af vores nye villalejlighed herunder især indretning og valg af køkken. Vi er meget glade for resultatet og vi virkelig glade for Lines råd og sparring igennem hele processen.

aDN / arkitekt Daniel Nielsen
Linda Holmberg
22. August 2019

Jeg/vi har fået tegnet et nyt hus hos Arkitekt Daniel Nielsen. Vi kan varmt anbefale ham. Der har været tid til at overveje , ændre og fremfor alt på en behaglig måde fundet frem til hvordan vores hus skal være, med de udfordring og ønsker vi har haft. Vi er superglade for resultatet Tak for hjælpen.

Byggedesign.dk V/ Poul Rafael Marquez Frank
Tina vognstrup
20. August 2019

Tegning og byggeansøgning af tilbygning. Godt samarbejde, prisen som lovet og hurtig til at svare. God sparringspartner

Marfelt Arkitekter
Gene & Henrietta P.
8. August 2019

Vi gik ind i et samarbejde med Thorbjørn fra Marfelt Arkitekter i august 2018, og sjældent har vi oplevet så god kundepleje som vi har været ude for her. I starten af skitsearbejdet udfordrede han os meget på vores oprindelige ønsker, noget vi idag er utroligt glade for han gjorde, for vores oprindelige tanker var slet ikke udnyttet i sådan en grad som det blev til. Tak for det fantastiske arbejde du har udført, og tak for alle de behagelige telefonopkald hvor du har forklaret os alt vi har været i tvivl om.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.