Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekttegnet sommerhus - Pris | Beregn din arkitektpris på 2 min.!

Arkitekttegnet sommerhus - Pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Overvejer du at bygge et sommerhus? Med vores online prisberegner kan du nemt og hurtigt beregne en pris på arkitekttegninger og hjælp fra en arkitekt i forbindelse med dit sommerhusbyggeri.

Skal man have bygget et nyt sommerhus, er det oftest en fordel at antage en arkitekt til at tegne sommerhuset og eventuelt også til at hjælpe med forberedelser til byggeriet og under byggeriet.

Sommerhuse skal, som alle andre former for nybyggeri, leve op til visse krav og love, og et arkitekttegnet sommerhus er et sommerhus, der er planlagt og opbygget på den korrekte, lovlige måde.

Det smukkeste, hurtigste, mest funktionelle og mest personlige resultat opnås i samarbejde med en arkitekt, når man vil bygge nyt sommerhus.

Arkitektopgaver i forbindelse med nybyggeri af sommerhuse

  • Skitseforslag: En arkitekt tegner først et skitseforslag, der giver dig og arkitekten muligheder for at tage beslutninger om, hvilken type sommerhus du vil bygge, og hvordan det skal se ud.
  • Myndighedsbehandling: Når et endeligt design på dit nye sommerhus er fastlagt, laver arkitekten alle tegninger og dokumenter, der skal anvendes, når der skal søges om byggetilladelse og lignende hos myndighederne.
  • Hovedprojekt: Her projekteres byggeriet af dit sommerhus. Det betyder at din arkitekt hjælper dig med at indhente tilbud fra håndværkere, med at vælge materialer, lave detailtegninger og energiberegninger - alt det praktiske der skal til for at kunne påbegynde byggeriet.
  • Tilsyn: Arkitekten vil her sørge for, at den økonomiske plan og den tidsmæssige plan overholdes. Du vil her selv ikke skulle bekymre dig om at skulle tage stilling til leverancer, start- og slutdatoer osv.

Beregn en pris på tegning af nyt sommerhus og andre arkitektopgaver

Du kan beregne en pris på hjælp fra en arkitekt til samtlige faser af byggeriet af dit sommerhus med vores online prisberegner.

Vælg den løsning, som passer til dine behov (du må gerne lave flere beregninger, hvis du gerne vil sammenligne priserne på de forskellige løsninger), indtast det ønskede antal m2 og din e-mail - du vil straks herefter få din vejledende pris på dit arkitekttegnede sommerhus pr. mail.

Vær opmærksom på, at den pris du modtager er en vejledende pris. Ønsker du en endelig pris på et arkitekttegnet sommerhus, er det nødvendigt at tale med en arkitekt, som kan vurdere dit sommerhusbyggeri personligt.

Som en ekstra gratis service til vores brugere tilbyder vi derfor også at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt hjemme hos dig.

Mødet vil finde sted på det tidspunkt, som passer dig bedst, og her vil du få vejledning, svar på dine spørgsmål og et tilbud på dit arkitekttegnede sommerhus.

Du er naturligvis på ingen måde forpligtet til at tage imod arkitektens tilbud, og du er også velkommen til at takke nej til mødet, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

Læs mere om Arkitektpris.dk og vores samlede gratis service til brugerne her.

arkitektpris.dk