Free cookie consent management tool by TermsFeed Om arkitektpris.dk | Få din arkitektpris på 2 minutter!

Om arkitektpris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på arkitekt pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

På Arkitektpris.dk kan du hurtigt og nemt komme godt i gang med dit byggeprojekt.

Med vores online prisberegner kan du beregne vejledende priser på de mest søgte arkitektopgaver og få indblik i prisniveauet for din arkitektopgave.

Derudover tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt, som kan vejlede dig, svare på dine spørgsmål og give dig en endelig pris på din arkitektopgave.

Sådan fungerer vores gratis mødeservice

  1. Du indtaster din opgave sammen med dine kontaktoplysninger i beregneren og modtager en vejledende pris pr. mail.
  2. En af vores medarbejdere ringer dig op og spørger ind til opgaven. Når det er relevant for dig, tilbyder medarbejderen dig at arrangere et gratis møde med en arkitekt.
  3. Du bestemmer tidspunktet og stedet for mødet.
  4. Arkitekten kommer hjem til dig, og I får en god snak om dit projekt.
  5. Arkitekten sammensætter et godt tilbud på din opgave, som du frit kan takke ja eller nej til.

Arkitektpris.dk, Prisberegning.dk og iMentor A/S

Arkitektpris.dk ejes og drives af iMentor A/S, som driver en række fagspecifikke hjemmesider, heriblandt vores moderside Prisberegning.dk

På Prisberegning.dk kan du få overblik over alle vores online beregnere og læse nyttige artikler. I vores beskrivelsesformular kan du desuden beskrive de opgaver, der falder udenfor prisberegnernes kategorier.

Vores målsætning er at levere en nyttig, gratis service til vores brugere. Vi stræber efter at levere god og brugbar information og vejledning til vores brugere samt at sætte dem i kontakt med dygtige, lokale arkitekter og andre fagfolk - alt sammen helt gratis og uforpligtende.

Er du arkitekten, som vores brugere leder efter?

Vi får dagligt henvendelser fra brugere, som ønsker kontakt til- samt et møde med en dygtig arkitekt til deres bygge- eller renoveringsprojekt.

Vi er derfor altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, der kan hjælpe vores brugere og tage del i de mange fordele, man kan opnå gennem et samarbejde med Arkitektpris.dk og iMentor A/S.

Vi samarbejder med kompetente arkitekter over hele landet. Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du kan øge din omsætning og få nye kunder og kontakter, så klik her:

Læs mere om et samarbejde her

Du er velkommen til at skrive til os på info@imentor.dk, eller du kan ringe direkte og tale med en af vores kundekonsulenter med det samme.

Find vores kontaktoplysninger og telefontider her.

arkitektpris.dk