Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekt til ombygning | Beregn din pris online her

Pris for arkitekt til ombygning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Arkitekthjælp til ombygning:

En ombygning af dit hus eller lejlighed kan både føre til mere plads og en markant bedre udnyttelse af beboelsesarealet.

Overvejer du at bygge om, så prøv vores online prisberegner og få en pris på arkitekthjælp til ombygningen af dit hus eller lejlighed pr. mail - nemt, hurtigt og uforpligtende.

Når en arkitekt hjælper dig med din ombygning, får du både kreativt input og byggeteknisk erfaring og viden. Med ekspertrådgivning fra en arkitekt kan du sikre dig, at din ombygning resulterer i et hus eller en lejlighed, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Læs her, hvad arkitekten kan gøre for dig under din ombygning.

Ombygning af parcelhus, lejlighed eller villa?

Der kan være mange grunde til at bygge om. Ofte vil man vælge at give sig i kast med en ombygning, fordi man gerne vil have mere plads, eller fordi man gerne vil være i stand til at udnytte pladsen bedre.

Dog kan man også vælge at bygge om, hvis man gerne vil have et mere moderne hus, eller hvis man gerne vil renovere et nedslidt og gammelt hus.

Parcelhuse er meget populære at bygge om. Parcelhuse er typisk etplanshuse fra 60’erne eller 70’erne, som har ry for at være upersonlige og uden særlig karakter. Ønsker man at gennemføre en ombygning af et parcelhus, har man både muligheden for at renovere udvendigt og indvendig - evt. også at tilføje en tilbygning eller en ny 1. sal.

Vil man ombygge en lejlighed, så har man selvfølgelig ikke muligheden for at ændre på de ydre proportioner. Man dog har muligheden for at skabe en bedre pladsudnyttelse, tilføje værelser, skabe store, lyse og åbne rum og meget mere.

Få et tilbud på din ombygning fra en arkitekt

Overvejer du en ombygning af dit hus eller din lejlighed? Få det bedste resultat med hjælp fra en arkitekt.

Når du bruger vores prisberegner til at beregne en pris på arkitekthjælp til din ombygning, tilbyder vi at hjælpe dig videre med dit byggeprojekt - helt gratis.

Vi tilbyder at arrangere et gratis møde med en arkitekt, som kan give dig et uforpligtende tilbud på din ombygning.

Arkitekten kommer hjem til dig, får en snak med dig om dine ønsker og forventninger, og giver dig ekspertrådgivning om din ombygning. Efter mødet udarbejder arkitekten et konkurrencedygtigt tilbud, som du frit kan sige ‘ja’ eller ‘nej’ til.

Alle dele af Arkitektpris.dk’s service til brugerne er gratis og uforpligtende - er et møde med en arkitekt ikke relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej til dette.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores gratis service her.

arkitektpris.dk