Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekten finder din boligs potentiale | Arkitektpris.dk

Vi vil have individuelle løsninger

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hver ombygning er unik, fordi hver beboer er unik og har sine unikke behov og ønsker for en bolig.

Arkitekten indgår som en del af teamet og udfordrer jeres idéer og drømme, ud fra de rammer som boligen giver. Arkitekten er jeres sparringspartner og rådgiver, der kan være med til at holde styr på alle trådene mellem projektudvikling, myndighedsgodkendelse, håndværkere og byggeri overfor jer som bygherre.

Mange er ikke klar over arkitektens rolle i en bygge- eller renoveringssituation. Står man over for en gennemgribende renovering og går direkte til en håndværker efter et tilbud, kan man opleve at håndværkerens tilbud indeholder poster som arkitet-bistand ol..

Behovet for analyse, styring og koordinering af store projekter gør en rådgivende arkitekt uundværlig. Derfor er det en god idé at gå direkte til en arkitekt med dit projekt først.

Forbered dig med grundig research af din boligtype

Ofte har vi en meget klar idé om, hvad vi ikke vil have, men kan have sværere ved at formulere og overføre vores tanker og drømme til konkrete løsninger. Det er her arkitekten, med sin erfaring og evne til at se løsninger, kan blive uvurderlig, og sørge for at evt. tilbygninger ikke kommer til at fremstå som fremmedelementer ved byggeriet.

Forbered dig på et møde med en arkitekt ved at gøre dig klart, hvad det er for et udtryk, du ønsker til dit hus. Det kan være en god idé at tage på rundture i villakvarterer for at tage billeder og notater af ting, I godt kan lide. Sørg også for at tage billeder, når der er noget, som I ikke bryder jer om. Det kan være godt at vise det til arkitekten.

Kig også i en masse boligblade, og søg på nettet efter inspiration. Vælger man ikke at gå på kompromis med æstetikken, vil man ende med et smuk resultat, der ser friskt og indbydende ud i mange år.

Gør det tidligt klart for arkitekten, hvad dine nøglepunkter er. Vil du have mere lys, mere plads, spektakulær arkitektur eller energioptimering. En målrettet redegørelse for sine ønsker er med til at indkredse den indledende fase, hvor man får konkretiseret sine drømme til et endeligt projekt.

Arkitekthjælp giver spændende og funktionelle løsninger, som man ofte ikke selv havde fantasi til at finde på.

arkitektpris.dk