Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekttegnet hus | Beregn din pris online på 2 minutter!

Arkitekttegnet hus - beregn en pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Er du blandt de mange, der drømmer om et arkitekttegnet hus? På Arkitektpris.dk kan du komme drømmen et skridt nærmere.

Når man ønsker at flytte til et nyt hus, kan man ofte opleve, at alle husene, man ser på, har et eller andet forkert over sig. Børneværelserne er måske for små, eller der er måske ikke er nok opbevaringsplads, og i sådanne tilfælde kan man være nødsaget til at overveje andre løsninger.

Et arkitekttegnet hus er et hus, der passer til ejeren, der afspejler ejerens personlighed og smag, og som er bygget med tanke på både livet indenfor i huset og livet udenfor huset.

Fordelene ved et arkitekttegnet hus

  • Et arkitekttegnet hus er helt unikt
  • Dit hus tegnes og opføres, så det passer præcist til dine behov og præferencer.
  • Dit arkitekttegnede hus vil ofte være mere funktionelt end andre huse - du og din arkitekt kan i fællesskab integrere de sidste nye funktioner og løsninger i dit nye hjem.
  • Dit hus vil overholde alle de seneste love og krav til byggeri og energibesparelse, hvilket huse af ældre dato ofte ikke gør.

Et arkitekttegnet hus er ofte et lavenergihus

Et nybygget hus skal overholde strammere krav til energibesparelse og isolering end et hus af ældre dato. Derfor vil et arkitekttegnet hus ofte koste mindre i el og varme end et hus man køber.

Derudover kan man også gribe chancen og integrere lavenergiløsninger i sit nye hjem. Et lavenergihus har ofte et energiforbrug, der er 40-60 % mindre end et almindeligt hus i god stand. Derfor vil man som ejer af et lavenergihus årligt kunne spare mange penge på at vælge denne løsning.

Beregn en pris på et nyt hus tegnet af en arkitekt

På Arkitektpris.dk kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på samtlige arkitektopgaver i forbindelse med nybyggeriet af et arkitekttegnet hus.

I prisberegneren øverst på siden vælger du, hvilken type arkitekthjælp, der passer til dine behov, indtaster dine kontaktoplysninger, og så trykker du ‘Beregn prisen’. Herefter vil du straks modtage din vejledende pris pr. mail.

Ønsker du en endelig pris på dit arkitekttegnede hus, vil vi også gerne hjælpe dig med dette. Vi tilbyder som en yderligere gratis service at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt, hvor I kan tale om dine ønsker og behov. Herefter sammensætter arkitekten et uforpligtende tilbud skræddersyet til dig.

I forbindelse med din prisberegning vil en af vores kundeservicemedarbejdere derfor ringe dig op for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en lokal arkitekt hjemme hos dig. Dette tilbud er du naturligvis velkommen til at sige nej tak til.

Du kan finde en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her.

arkitektpris.dk