Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekt til totalrenovering | Beregn din pris online nu

Totalrenovering af hus eller lejlighed

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Overvejer du en totalrenovering af dit hus eller din lejlighed? Prøv vores online prisberegner og få en pris på arkitekthjælp til din totalrenovering pr. mail.

Skal du have totalrenoveret dit hus eller din lejlighed, så kan du få hjælp fra en arkitekt til at tegne og planlægge totalrenoveringen, til byggeansøgningen og til at føre tilsyn med selve byggeriet, så du er sikker på, at renoveringen gennemføres på den bedste måde.

Disse arkitektopgaver kan du beregne priser på med vores online prisberegner.

Du kan læse mere om arkitektopgaverne i forbindelse med en totalrenovering her.

Hvad indebærer en totalrenovering?

Der er ingen “standardopskrift” på en totalrenovering. Overordnet set handler en totalrenovering om, at huset skal tilpasses ejerens behov og ønsker, samt at det skal leve op til nyere energimæssige og byggetekniske retningslinjer.

Hvis du eksempelvis har købt et gammelt og nedslidt hus, kan du istandsætte huset, så det kommer til at se nyere ud, bliver mere langtidsholdbart og mere energieffektivt. Du kan bl.a. vælge at:

  • Udskifte døre og vinduer.
  • Vælte vægge og/eller opføre nye skillevægge.
  • Renovere køkken og badeværelse.
  • Bygge nyt bad i kælderen o.l.
  • Installere gulvvarme og lægge nye gulve.
  • Renovere facaden og udskifte taget.
  • Isolere ydermure, loft og terrændæk.
  • Udskifte fyr og varmerør.

Der kan være mange flere opgaver involveret i en totalrenovering - hvor stor opgaven er afhænger af dit hus eller din lejlighed.

Vil du gerne skabe dig et godt overblik over dine muligheder, så kan det være en god idé at søge råd og vejledning hos en byggerådgiver - eksempelvis en arkitekt.

Få hjælp fra en arkitekt til din totalrenovering

Da vores online beregner kun kan levere en vejledende pris på din totalrenovering, tilbyder vi at arrangere et møde med en lokal arkitekt, som kan give dig et tilbud på din totalrenovering.

Dette er en helt gratis og uforpligtende service - du betaler ikke noget for mødet, og du er velkommen til at takke nej, hvis et møde med en arkitekt ikke er relevant i din situation.

Arkitekten kommer hjem til dig, I får en snak om din totalrenovering, og efter dit gratis møde udarbejder arkitekten et konkurrencedygtigt tilbud på din renoveringsopgave til dig. Hvis dette tilbud ikke lever op til dine forventninger, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Du kan finde en vejledning til vores prisberegner og vores samlede gratis service her.

arkitektpris.dk