Free cookie consent management tool by TermsFeed Boligarkitekt | Beregn din pris på 2 minutter

Boligarkitekt til arkitekttegnet bolig

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

En boligarkitekt er en arkitekt, der er har en anerkendt uddannelse som arkitekt og ofte også som bygningskonstruktør.

En boligarkitekt kan tegne din bolig, hjælpe dig med myndighedsbehandlingen i forbindelse med dit nybyggeri, projektere boligbyggeriet og føre tilsyn med byggeprocessen under hele dit boligbyggeri.

Læs mere om disse arkitektopgaver her.

Hvad koster en boligarkitekt?

Prisen på arkitekthjælp fra en boligarkitekt afhænger altid af opgavens omfang. Når du antager en boligarkitekt til dit boligbyggeri, har du muligheden for at skræddersy arkitektens opgave til dine behov og dit projekt.

Når du beregner en pris på din boligarkitekt-opgave, bør du derfor tage stilling til opgavens omfang og afdække dine behov.

Med vores online prisberegner øverst på siden, kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på nybyggeri af en bolig ved en boligarkitekt.

Indtast hvilke arkitektopgaver, du ønsker at få udført, indtast opgavens omfang og få prisen tilsendt pr. mail med det samme.

Få et gratis møde med en boligarkitekt

Som en yderligere gratis service til vores brugere, tilbyder vi - i forbindelse med din prisberegning - at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en boligarkitekt, som kan give dig en endelig pris/et tilbud på din arkitektopgave.

Dette møde, som finder sted hjemme hos dig, er helt gratis og fuldstændigt uforpligtende - du er på ingen måde forpligtet til at tage imod arkitektens tilbud efter mødet.

For at få dit gratis møde med en boligarkitekt behøver du bare indtaste dine kontaktoplysninger og din opgave i prisberegneren - herefter kontakter vi dig.

Er du ikke interesseret i et gratis møde med en boligarkitekt, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

Læs mere om Arkitektpris.dk og vores samlede gratis service her.

arkitektpris.dk