Free cookie consent management tool by TermsFeed Nybygget villa | Beregn din arkitektpris på 2 minutter

En nybygget villa med hjælp fra en arkitekt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Find en pris på at bygge en villa:

Mange drømmer om at finde den rette villa, på det rette sted og i den rette stand. Dette er dog ikke altid muligt. En god løsning kan derfor være at bygge en ny villa med hjælp fra en arkitekt. Så er man både sikret et smukt hus, et funktionelt hus, og et hus i god stand.

På Arkitektpris.dk kan du beregne en pris på samtlige arkitektopgaver i forbindelse et byggeri af et nyt hus - skitseforslag, myndighedsbehandling, hovedprojekt og tilsyn.

Det er en omfattende opgave at administrere og koordinere nybyggeriet af en villa, og når man arbejder sammen med en arkitekt, har man en sparringspartner gennem dele af villa-projektet eller under hele byggeprojektet.

Patriciervilla eller funkisvilla?

Hvilken type villa drømmer du om? Uanset hvilken type villa, du overvejer, bør du skaffe dig klarhed omkring udfordringerne.

En patriciervilla er den klassiske, herskabelige villa, som man finder i mere mondæne kvarterer rundt omkring i landet. Udfordringen ved at få bygget en ny patriciervilla kan eksempelvis være at integrere den klassiske stil i et moderne samfund. God arkitektur intergrerer de bedste kvaliteter fra fortiden i et nutidigt design.

En funkisvilla (som får sit navn fra begrebet funktionalitet) er en stilren, minimalistisk villa med rene og lige linier. Udfordringen, når man vil have bygget en funkisvilla, består eksempelvis i at forene det uorganiske, "industrialiserede" udtryk med husets omgivelser. Tager man ikke hensyn til naturen, der hvor funkisvillaen skal bygges, kan man ende med et resultat, der virker uharmonisk og malplaceret.

Uanset hvilke udfordringer man står med, og hvilken type villa man ønsker at bygge, findes den bedste løsning oftest i fællesskab med en arkitekt.

Sådan beregner du en pris på at bygge en ny villa

Med prisberegneren øverst på siden kan du undersøge prisen på arkitektopgaverne i forbindelse med at bygge en ny villa. Udfyld prisberegneren efter dine behov, og beregn en pris med det samme.

Når du har indtastet din email-adresse og trykket 'Beregn Prisen' vil du med det samme modtage din vejledende pris pr. mail. Vær opmærksom på, at prisen er vejledende. Den er baseret på højeste fællesnævner på landsplan og prisen vil derfor i visse tilfælde være lavere end den faktiske pris på dit villa-projekt.

Få arrangeret et møde med en arkitekt

I forbindelse med din prisberegning vil vi gerne tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt, så du kan få klar besked omkring prisen for dit konkrete nybyggeri.

Dit møde er helt gratis og uforpligtende og vil finde sted hjemme hos dig. Du bestemmer selv dato og tidspunkt.

Til mødet vil du få gode råd, vejledning og svar på din spørgsmål - alt sammen helt gratis. Efter mødet er du på ingen måde forpligtet til at tage imod arkitektens tilbud.

Find en vejledning til brugen af vores prisberegner og vores samlede service her

arkitektpris.dk