Free cookie consent management tool by TermsFeed Energikrav til nybyggeri | Arkitektpris.dk

Energikrav til nybyggeri

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Bygningsreglement fra 2010 står over for en fornyelse i 2015 og igen i 2020 - og der vil være fokus på energiudnyttelsen i nybyggeri.

Fokuset på energibesparelser ligger i forlængelse af det samfundsmæssige hensyn, at ressourcer skal udnyttes bedst muligt. Det handler om en fælles europæisk strategi, der har fokus på at nedbringe forureningen og begrænse afhængigheden af den fossile energi.

Det betyder nye regler for byggeri.

Indtænk den bedste løsning allerede nu

Selvom kravene ikke er lovbestemte endnu, kan det være en god idé allerede at tænke i energibesparelser og lavenergibyggerier, hvis du planlægger at bygge nyt hus.

Man ved ikke, hvad de nye krav kommer til at indeholde, men nøglebegreberne vil med stor sandsynlighed være bedre isolering, effektiv opvarmning og bæredygtig energiforsyning.

Lyd, lys, passiv varme og termisk varme er også elementer, man skal være opmærksom på i nye byggerier.

Effektiv opvarmning hænger uadskilleligt sammen med indeklimaet. Bedre isolering nedsætter støjgener, og isolering med god ventilation kan nedsætte problemer med skimmelsvamp

Boligen skal tilføre værdi for beboerne på flere måder. Huset skal opfylde alle brugsbehov, indbyde til ophold og imødekomme fremtidens energibehov. Det kræver et stærkt samarbejde mellem ingeniører og arkitekter.

Arkitektens fokus på energi, form og funktion vil resultere i et helhedsorienteret og bæredygtigt byggeri.

Tag en god snak med arkitekten omkring de energimål, du gerne vil nå I dit nye byggeri. Så har arkitekten mulighed for at tage udgangspunkt i de ønskede mål allerede i skitsefasen.

arkitektpris.dk