Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekttegnet tilbygning | Beregn prisen på arkitekttegninger her

Beregn en pris på en arkitekttegnet tilbygning

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

På Arkitektpris.dk kan du undersøge prisen på en tilbygning tegnet af en arkitekt - beregn en pris på din nye tilbygning med vores online prisberegner og få prisen pr. mail med det samme.

At opføre en ny tilbygning eller udbygning af et hus er et omstændigt projekt. Hvilket materiale skal der anvendes, hvordan søger man om byggetilladelse, hvor lang tid skal projektet tage? Disse og mange andre spørgsmål er en arkitekt den bedste til at besvare, når du skal have bygget en ny tilbygning til dit hus.

Find ud af hvad en ny arkitekttegnet tilbygning koster ved at indtaste din arkitektopgave i beregneren, og modtag herefter din vejledende pris pr. mail.

Prisen, du beregner med vores prisberegner, er vejledende og er for arkitektens ydelser i forbindelse med tilbygningen. Prisen baserer sig på højeste fællesnævner på landsplan og skal give dig et indtryk af prisniveauet for den angivne opgave med en arkitekttegnet tilbygning.

Hvis du ønsker en konkret pris på, hvad en arkitekttegnet tilbygning koster, så er det nødvendigt at mødes personligt med en arkitekt.

Find en vejledning til prisberegneren og vores samlede service her.

Få arrangeret et møde

I forbindelse med din prisberegning vil vi kontakte dig telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt.

Dette er en helt gratis og uforpligtende service til dig - du betaler ikke noget, og du er velkommen til at takke nej, hvis et gratis møde ikke er relevant i din situation.

Arkitektpris.dk samarbejder med et stort netværk af arkitekter og arkitektfirmaer over hele Danmark. Vi kan formidle møder med arkitekter angående tilbygninger til parcelhuse, annekser, tilbygninger i træ og mange andre byggeopgaver.

Gennem et samarbejde med en arkitekt vil du få adgang til byggeteknisk såvel som æstetisk viden og kunnen.

Overvejer du at udvide boligarealet med en ny tilbygning, så er Arkitektpris.dk et godt sted at starte. Det er en nem og effektiv måde at finde frem til en dygtig lokal arkitekt.

Beregn en pris på en tilbygning - Indtast dine kontaktoplysninger i beregneren - Få kontakt til en erfaren, lokal arkitekt. Så enkelt er det!

Læs mere om Arkitektpris.dk og vores gratis service her.

arkitektpris.dk