Free cookie consent management tool by TermsFeed Find din arkitekttegnestue her | Arkitektpris.dk

Find frem til en tegnestue med Arkitektpris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Går du med tanker omkring et nyt hus, hvor du selv har været med til at bestemme design og udformning, er det en god ide at tage kontakt til en tegnestue. Her kan du få fat i en arkitekt, der kan være med til at styre projektet - At bygge hus er nemlig en omstændig affære.

Arkitektpris.dk er et godt sted at finde frem til en arkitekttegnestue. I prisberegneren starter du med at undersøge prisen på at få udført arkitektarbejde.

Få prisen og få aftalt et møde med en tegnestue

Den vejledende pris fra prisberegneren modtager du pr. mail, så du i ro og mag kan tage stilling til prisniveauet. Du skal dog være opmærksom på, at det vejledende tilbud indeholder en prisindikation på den valgt opgave.

Prisen for at få udført sine tegninger på en arkitekttegnestue er baseret på højeste fællesnævner på landsplan. Prisen skal give dig et indtryk af prisniveauet, men du vil i mange tilfælde opleve, at et konkret tilbud fra en arkitekt ligger lavere. Derfor anbefaler vi, at du får et uforpligtende tilbud fra en arkitekt, så du kan få klar besked.

Vi vil derfor i forbindelse med din prisberegning ringe dig op for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt fra dit eget lokalområde.

Under samtalen får vi en snak omkring dit projekt og tilbyder at aftale et møde for dig, når det passer dig bedst.

Et møde med en arkitekt fra din egen landsdel

Vi samarbejder med en stor række af tegnestuer på tværs af landet og lægger vægt på, at du får besøg af en dygtig arkitekt til din opgave.

Vi har stor erfaring med at arrangere møder på tværs af landet. Vi har tidligere arrangeret møder i og i omegnen af: Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro, Taastrup Brønderslev, Viborg, Silkeborg, Herning, Ringkøbing, Brande, Ribe, Skærbæk, Ebeltoft, Slagelse, Kalundborg, Nyborg, Nykøbing, Helsingør og Vig.

Arkitektpris.dk er en nem og effektiv måde at finde frem til en arkitekt. Med prisberegneren vil du hurtigt kunne tjekke prisen på en tegnestue, og få kontakt til en god og dygtig arkitekt.

arkitektpris.dk