Free cookie consent management tool by TermsFeed Find en arkitekt - hurtigt og nemt | Arkitektpris.dk

Få hurtigt og nemt kontakt til din lokale arkitekt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Leder du efter en dygtig og erfaren arkitekt til dit byggeprojekt? Arkitektpris.dk er et godt sted at starte.

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi nemlig at arrangere et uforpligtende møde med en arkitekt fra dit lokalområde, som kan give dig et tilbud på dit projekt.

Arkitekten, som vi formidler kontakt til, tager ingen former for konsulentgebyr for dette indledende møde - dit møde er altid helt gratis, når du benytter vores service.

Til dit møde kan du få input og vejledning om dit projekt og indblik i dine muligheder. Efter mødet sammensætter arkitekten et konkurrencedygtigt tilbud på din arkitektbistand, som du er fri til at takke nej til, hvis det ikke møder dine forventninger.

For at få dit møde behøver du bare indtaste din opgave og dine kontaktoplysninger i beregneren øverst på siden - så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Vores service er landsdækkende

Vi samarbejder med arkitekter, arkitektfirmaer og tegnestuer i Fyn, Jylland, på Sjælland, herunder Storkøbenhavn, og størstedelen af øerne - med andre ord er vores formidlingsservice landsdækkende.

Du kan dog risikere, at vores samarbejdspartnere ikke dækker dit område, hvis du bor på en af de mere afsidesliggende øer - hvis dette er tilfældet, vil vores medarbejdere gøre deres bedste for at finde en arkitekt til dit projekt.

Du får en vejledende pris mens du venter

Som en ekstra service leverer vi et prisoverslag på din opgave, mens du venter på dit møde. På denne måde kan du få indblik i prisniveauet for din opgave, før du mødes med arkitekten.

Prisoverslaget tager udgangspunkt i højeste fællesnævner på landsplan - derfor er din vejledende pris ofte også højere end den faktiske pris.

Du kan bruge prisoverslaget, når du skal planlægge dit byggeri, udarbejde budget og tale finansiering med banken - derudover har du selvfølgelig et godt forhandlingsgrundlag, når du mødes med arkitekten.

Du kan læse mere om prisberegningen og din vejledende pris her - Vejledning.

arkitektpris.dk