Free cookie consent management tool by TermsFeed Find en arkitekt | Beregn en online pris og få et gratis møde

Find en arkitekt til dit byggeprojekt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Nybyggeri eller renovering af din bolig:

Går du og drømmer om et nyt hus og mangler en byggerådgiver, der kan hjælpe dig igennem processen, så mangler du en arkitekt.

Arkitekten er din sparringspartner igennem hele byggeriet. I starter med udarbejdelsen af skitser og får sat ord og billeder på, hvordan dit nye hus skal se ud.

Find en arkitekt med Arkitektpris.dk

Arkitektpris.dk er din indgang til at finde en arkitekt. Prisberegneren øverst på siden gør det muligt for dig at undersøge priserne på en arkitekt. Du har mulighed for at foretage beregninger på fire forskellige sammensætninger af arbejdsopgaver i forbindelse med arkitekthjælp til nybyggeri.

Arkitekten vil komme forbi, og I vil få en god snak om den forestående opgave, og arkitekten vil få mulighed for at se bygningen an. Det er især vigtigt, hvis det drejer sig om en renovering eller tilbygning til noget eksisterende.

Arkitekten er din bygningskonsulent og byggerådgiver, og det er derfor særdeles vigtigt at finde frem til den rette arkitekt.

Indtast din opgave og modtag en pris pr. mail.

Du udfylder prisberegneren med dine data og arkitektopgave. Efter du har trykket beregn prisen, vil du modtage en mail med et tilbud.

Du skal være opmærksom på, at tilbuddet er vejledende og en prisindikation på, hvad en arkitekt koster. Prisen er baseret på højeste fællesnævner på landsplan og skal skitsere, hvordan et tilbud fra en arkitekt kan se ud.

I forbindelse med din prisberegning vil vi derfor ringe dig op for at høre, om du skulle være interesseret i et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt, så du kan få et mere konkret tilbud på en arkitekt.

På Arkitektpris.dk samarbejder vi med en lang række af arkitekter på tværs af landet. Vi har stor erfaring med at arrangere møder i og i omegnen af København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde,Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

Arkitektpris.dk er en nem og effektiv måde at finde et arkitektfirma og få kontakt med en dygtig byggerådgiver. Prøv prisberegneren med det samme.

Læs mere om hvordan du bruger prisberegneren under menupunktet vejledning.

arkitektpris.dk