Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekt til nybyggeri | Beregn din arkitektpris her

Få et nyt arkitekttegnet hus - begynd her

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster det at få en arkitekt til at tegne et hus? På Arkitektpris.dk kan du finde svaret. Med vores online prisberegner kan du beregne en vejledende pris på arkitektopgaver i forbindelse med nybyggeriet af et nyt hus og hurtigt og nemt få arrangeret et møde med en arkitekt som kan give dig et konkret og skræddersyet tilbud på din opgave - alt sammen helt gratis og helt uforpligtende.

Fordelene ved at indgå et samarbejde med en arkitekt

Når man vælger at bygge et nyt hus, kan det kraftigt anbefales at indgå et tæt samarbejde med en arkitekt.

Det er muligt udelukkende at vælge at antage en arkitekt til at tegne skitser, plantegninger, facadetegninger og lignende, men har man resourcerne, kan det være en yderst værdifuld investering at antage arkitekten til også at stå for myndighedsbehandlingen (byggetilladelser og lignende), for hovedprojektet og til at føre tilsyn med byggeriet.

Med denne løsning kan arkitekten være med hele vejen igennem byggeriet og spare dig for en masse bekymring, besvær og tid.

Det tætte samarbejde med arkitekten vil fra første dag give dig en stor indsigt i nybyggeriet. Arkitekten vil fungere som din sparringspartner og udfordre dine idéer, så du både ender med at få et funktionelt hjem og et smukt nyt hus.

Du kan læse mere om samarbejdet med en arkitekt her

Hvad koster et nyt arkitekttegnet hus

På Arkitektpris.dk kan du ved hjælp af vores online prisberegner undersøge prisen på arkitekthjælp til nybyggeriet af et nyt hus.

Vælg de arkitektopgaver, som du ønsker en pris på, og indtast det gældende antal kvadratmeter og din email-adresse.

Du vil modtage en vejledende pris pr. mail straks efter en beregning. Den vejledende pris skal give dig en idé om prisniveauet for en arkitekt til nybyggeri, og er altså ikke en konkret pris på din aktuelle opgave.

Ønsker du at få en endelig pris/et tilbud, skal du have fat i en arkitekt, der kan komme med en vurdering af din opgave og sammensætte et konkret tilbud til dig.

I forbindelse med din prisberegning vil vi derfor kontakte dig pr. telefon for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt. Du er naturligvis velkommen til at takke nej til dit gratis møde, når vores kundeservicemedarbejder ringer dig op.

Find en vejledning til vores prisberegner og vores samlede service her

arkitektpris.dk