Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekthjælp til nybyggeri, tilbygninger og ombygninger

Arkitekthjælp - Nybyggeri, tilbygninger og renovering

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Skal du udvide husets boligareal med en ny tilbygning? Skal du opføre et helt nyt hus eller måske renovere et gammelt? Prøv vores online prisberegner og få prisen på arkitekthjælp til dit projekt nu.

Med prisberegneren på Arkitektpris.dk har du mulighed for at undersøge priserne på den type arkitekthjælp, som du har brug for. Du indtaster din opgave i beregneren og får tilsendt din vejledende pris på arkitekthjælp med de samme.

Det er enkelt og hurtigt at beregne en pris på arkitekthjælp: Vælg den opgavetype, som du gerne vil have en pris på, indtast projektets samlede antal m2 samt din mailadresse og klik på 'Beregn Prisen'.

Du kan finde en vejledning til brugen af prisberegneren her.

Skitse, myndighedsbehandling, hovedprojekt og tilsyn

At bygge et nyt hus eller en tilbygning kan være meget kompliceret uden arkitekthjælp. Et samarbejde med en arkitekt er oftest den løsning, når man vil undgå fejl og for store forsinkelser undervej i byggeriet.

I prisberegneren kan du beregne priser på forskellige opgavesammensætninger alt efter, hvor stor en del af byggeprocessen du ønsker arkitekthjælp til.

Disse opgavesammensætninger består i:

  • Skitseforslag: Arkitekten hjælper dig med at konkretisere din drøm ved at sammenfatte dine ønsker i en skitse af din nye tilbygning eller dit nye hus.
  • Myndighedsbehandling: Arkitekten hjælper dig med at søge om byggetilladelse til dit projekt og udarbejder alle de nødvendige tegninger hertil.
  • Projektering: Arkitekten hjælper dig her med at udarbejde alle byggetegninger/arbejdstegninger, som håndværkere og entreprenører skal følge under byggeriet.
  • Tilsyn: Arkitekten fører her tilsyn med selve byggeriet under hele byggeprocessen.

Arkitekten er altså din samarbejdspartner, som kan rådgive dig fra start til slut i forbindelse med dit byggeri.

Find arkitekthjælp nu - book et møde

I forbindelse med din prisberegning vil vi kontakte dig telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en arkitekt. Mødet er gratis og uforpligtende og er en nem måde at få et konkret og billigt tilbud på arkitekthjælp til dit byggeri.

Vi får en snak om dit projekt og hører, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis møde med en arkitekt. Det vil være en god mulighed for at få en god snak om dit forestående byggeri og få påbegyndt dit byggearbejde.

Du bestemmer tidspunkt og dato for mødet - vi for at finde den rette arkitekt til dig.

Arkitektpris.dk er en nem og hurtig måde at finde ud af, hvad arkitekthjælp koster, og en effektiv måde at få kontakt til en arkitekt.

arkitektpris.dk