Free cookie consent management tool by TermsFeed Inden mødet med arkitekten - Her finder du en kort vejledning til, hvordan du kan forberede dig inden arkitektmødet. Beregn priser på arkitektopgaver nu

Forbered dig inden mødet med arkitekten

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Det er vigtigt at I får opsat et godt samarbejde allerede fra starten, så du er tryg ved arkitekten, og det tætte samarbejde I skal indgå i.

Forbered en grundig beskrivelse til arkitekten, og lav eventuelt nogle grove skitser selv, som du kan give til arkitekten, så denne får et indblik i dine drømme. Har du desuden allerede en idé om, hvilke materialer du ønsker at bruge, er det en god idé at indvie arkitekten i det allerede på første møde. Det kan også være en god idé at tage på rundture i villakvarter, tage billeder og notater når I ser noget, I godt kan lide, men også når der er noget som I ikke bryder jer om.

Sørg desuden også for at arkitekten kan få mulighed for at bese relevante rum, hvis det drejer sig om en renovering eller udbygning af et eksisterende hus.

Det kan også være værd at undersøge, om der er specielle forhold, servitutter ol., fra kommunen der skal tages hensyn til, og som måske kan få betydning for dit byggeri. Få eventuelt rekvireret diverse tegninger fra kommunen, hvis det drejer sig om en ombygning eller tilbygning.

Det er vigtigt at arkitekten går derfra med et klart billede af dine ønsker, så denne kan komme med et konkret tilbud på opgaven.

Få også talt om alt det praktiske til mødet

Det er ligeledes vigtigt, at du gør dig klart, hvad det er, du vil have arkitekten til at udføre og om der er opgaver, du selv vil stå for - Det kan for eksempel være, at du allerede har en aftale med en håndværker og ikke behøver arkitektens hjælp til at finde håndværkere.

Det er ligeledes vigtigt at I aftaler, hvorledes jeres samarbejde skal forløbe i praksis. Hvor mange møder skal der afsættes tid til, og hvor mange gennemarbejdninger af skitser skal der være. Det kan være en god idé med en tidsplan.

Husk altid at få alle aftaler på papir!

arkitektpris.dk