Free cookie consent management tool by TermsFeed Arkitekt til nybyggeri | Beregn din pris online på 2 min.

Nybyggeri - Find din arkitektpris på 2 min.

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Overvejer du at bygge et nyt hus? Prøv vores online prisberegner og få prisen på arkitekthjælp til nybyggeri med det samme - helt gratis og uforpligtende.

At bygge et nyt hus er en stor og kompliceret opgave - derfor kan det være en meget god idé at få hjælp til nybyggeri fra en arkitekt.

Med arkitekten som byggerådgiver og sparringspartner er du sikret et resultat, der passer perfekt til dine ønsker og behov, samt en byggeproces der er gnidningsfri og effektiv.

Det er nemt og hurtigt at beregne en pris på nybyggeri med vores beregner. Vælg din sammensætning af arkitektopgaver, indtast nybyggeriets mål sammen med din e-mailadresse - så får du din vejledende pris på nybyggeriet pr. mail med det samme.

Find en vejledning til prisberegneren her.

Arkitektopgaverne i forbindelse med nybyggeri

En arkitekt kan spare dig for tid, penge og ærgrelser, når du giver dig i kast med et nybyggeri. Arkitekten kan bl.a. hjælpe dig med følgende:

  • Skitseforslag: Arkitekten udarbejder et forslag til, hvordan dit nybyggeri skal se ud, i form af en skitse. Skitsen udarbejdes på baggrund af de ønsker og behov, som du har givet udtryk for under jeres møde.
  • Myndighedsbehandling: I forbindelse med et nybyggeri skal der søges om byggetilladelse. Arkitekten hjælper dig med byggeansøgningen og tegningerne, som skal vedlægges denne.
  • Projektering (hovedprojekt): Projekteringen er byggefasen, hvor byggeriet planlægges ned til mindste detalje. Her udarbejder arkitekten tidsplaner, koordinerer leverancer og de forskellige fagspecifikke opgaver i forbindelse med nybyggeriet, og udarbejder selvfølgelig de byggetegninger, som skal anvendes under nybyggeriet.
  • Byggetilsyn: Når selve byggeriet gennemføres, kan arkitekten stå for selve byggestyringen og byggetilsynet - du behøver altså ikke selv bekymre dig om, hvorvidt tidsplanen og budgettet holdes, om arbejdet lever op til bygge- og kvalitetskrav mv.

Du kan finde mere information om arkitektens rolle under nybyggeri her.

Få et tilbud på dit nybyggeri

Som en gratis service til vores brugere tilbyder vi at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en lokal arkitekt, som kan give et tilbud på dit nybyggeri.

Dette er en helt uforpligtende service. Hvis et møde ikke er relevant i din situation, er du naturligvis velkommen til at takke nej til dette.

Arkitekten kommer hjem til dig, får en snak med dig om dine ønsker til dit nybyggeri og giver dig professionel vejledning om dine muligheder. Efter mødet udarbejder arkitekten et tilbud på dit nybyggeri.

Hvis arkitektens tilbud ikke lever op til dine forventninger, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Læs mere om Arkitektpris.dk og vores gratis service her.

arkitektpris.dk