Free cookie consent management tool by TermsFeed Dokumenter til dit byggeprojekt | Arkitektpris.dk

Dokumenter til dit byggeprojekt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Når du skal bygge til eller bygge nyt, skal du, i de fleste tilfælde, udfylde nogle officielle blanketter til Bygnings- og Boligregisteret (BBR-blanketter) sammen med byggeansøgningen til kommunen.

Besøg din kommunes hjemmeside, og find frem til de rette blanketter, der skal udfyldes. Her, og på BBR.dk, kan du også læse mere om anmeldelse og ansøgning om byggearbejde.

Andre relevante dokumenter

Når man indgår en aftale med en arkitekt i forbindelse med et bygge- eller renoveringsprojekt, er det en god idé at få aftalen på skrift. Dette er den eneste måde, hvorpå man kan sikre sig, at alle aftaler er klare og korrekte fra projektets start til dets afslutning. Her kan man med fordele overveje at anvende AB 92 og AB-forbruger.

AB 92 - Almindelige betingelser for arbejder og leverancer i bygge- og anlægsvirksomhed
AB 92 er et standardiseret aftalesæt for entrepriseopgaver og dækker alle aspekter ved en byggeopgave. AB 92 er kun gældende, når begge parter er enige om anvendelsen af aftalesættet, og når det er anført i entreprisekontrakten, at den er baseret på AB 92.

AB-forbruger - Almindelige betingelser for byggearbejder for forbrugere
AB-Forbruger er også et standardiseret aftalesæt, men denne anvendes fortrinsvis til mindre bygge- og renoveringsprojekter. Skal AB-forbruger gælde, skal det ligeledes aftales parterne imellem.

Byggebudget
Når man har med større eller længerevarende byggeprojekter at gøre, er det oftest bedst at udarbejde et byggebudget. Dette skaber overblik og hjælper til at sikre, at byggeprojektet ikke bliver for dyrt hen af vejen. Du kan anvende den skabelon til et byggebudget (i Excel), som du kan hente nederst på siden.

Hent dokumenterne her:

AB 92AB forbruger - StandardkontraktBetingelser for AB forbruger
Tillægsaftale til AB ForbrugerByggebudget

arkitektpris.dk