Free cookie consent management tool by TermsFeed Renovering af parcelhus | Arkitektpris.dk

Renovering af parcelhus

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Skab nye rammer med en arkitekt:

En renovering af et parcelhus skal ske i med udgangspunkt i hustypen og med boligejerens særlige ønsker og forestillinger.

På trods af at parcelhuse ses som en ensartet masse, findes der mange forskellige typer og udformninger afhængig af opførselstidspunktet, der hver især har fordele og ulemper.

En renovering kan gøre underværker

Overvejer du en ny bolig, kan det være, at du med fordel kan foretage en gennemgribende renovering frem for at købe nyt. Modernisering og ombygning af 60/70’er parcelhuse er meget almindeligt og et godt alternativ, hvis man gerne vil have noget nyt at bo i, men holder af beliggenheden af ens eksisterende hus.

Ofte er det ikke til at se, at et nyrenoveret hus er opført for 40 år siden. De mange succesfulde renoveringer, hvor arkitekter har forvandlet et kedeligt parcelhus til en arkitektonisk perle, har gjort at flere og flere tør kaste sig ud i en renovering frem for et huskøb.

Livstilsrenoveringer

Igennem tiderne er der udført en masse renoveringer, der går under betegnelsen livsstilsrenoveringer. En livsstilsrenovering er en renovering, der udføres uden, at der er et funktionsmæssigt behov som nedslidning til stede. Renoveringen sker på baggrund af ejerens ønske om at sætte deres personlige præg på boligen.

Disse renoveringer vil typisk være indvendige renoveringer, der ændrer på rum og layout af boligen. Det kan være en god idé at tage en arkitekt med på råd, hvis man gerne vil gøre noget ved pistolgangen i parcelhuset.

Få hjælp af arkitekten til din renovering

En renovering starter ofte fordi boligen f.eks. trænger til nyt tag, mere isolering eller behovet for mere plads. Overvej om du vil renovere i husets egen stil, eller om du vil skrælle ind til benet og skabe et helt nyt look til huset. En arkitekt vil kunne holde overblikket over alle de arkitektoniske, praktiske og økonomiske aspekter på en gang.

Start med at booke et møde med en arkitekt. Det vil give dig/jer mulighed for at få snakket jeres drømme og ideer igennem med en fagmand, der har stor erfaring med at gennemskue nye muligheder og få overført dem til en konkret løsning.

arkitektpris.dk