Free cookie consent management tool by TermsFeed Skitser af tilbygning - Pris | Arkitektpris.dk

Skitsetegning af tilbygning – Pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Skal man bygge en tilbygning til sit hus, er det en fremragende idé, at få tegnet tilbygningen af en arkitekt.

En ny tilbygning er oftest en rigtig god investering, men kun hvis den bygges, så den harmonerer med den eksisterende del af huset. Virker den nye tilbygning malplaceret eller klodset ved siden af den eksisterende del af huset, så vil huset typisk blive en del sværere at sælge senere hen, uanset hvor mange flere kvadratmeter, der er tilføjet.

En tilbygning er en stor investering, og derfor er det også vigtigt at fokusere på kvalitet – både med hensyn til tilbygningens design og konstruktion.

Sådan beregner du en pris på en skitsetegning af en ny tilbygning

  1. Start med at vælge 'Renovering' som opgavetype i beregneren.
  2. Vælg nu 'Skitseforslag'.
  3. Vælg opgavens kompleksitet – særlige innovative eller utraditionelle løsninger indebærer en højere kompleksitet.
  4. Indtast tilbygningens samlede antal m2, og vælg 'Boligbyggeri' som kategori.
  5. Du modtager nu prisen på skitsetegningerne pr. mail.

Hvad indebærer et skitseforslag

Arkitektens primære rolle i skitsefasen er at skabe en vision af den nye tilbygning, der harmonerer med den eksisterende del af huset. Tilbygningen skal virke som en naturlig del af helheden, både med hensyn til farve, tekstur og form.

Arkitekten vil typisk udarbejde en række skitsetegninger af tilbygningen i perspektiv, så du kan få en god idé om, hvordan tilbygningen vil komme til at se ud. Skitseforslaget kan ofte også udvides med en 3D-tegning af tilbygningen, så du kan se, hvordan det kommer til at se ud fra alle vinkler – også indvendigt.

Skitseforslagets udformning afhænger altid af arkitekten og dennes præferencer. Visse arkitekter foretrækker at tegne i hånden, mens andre bruger computermodeller. Spørg gerne arkitekten under jeres indledende møde.

Hvad kan en arkitekt ellers hjælpe med

Arkitekten kan overordnet set fungere som din byggerådgiver under hele projektet eller dele af det.

  • Myndighedsbehandling: Når boligarealet udvides, skal der altid indhentes byggetilladelse først, og til dette skal man bruge en række tekniske tegninger og beskrivelser. Disse kan en arkitekt hjælpe dig med at udfærdige.
  • Projektering: Arkitekten kan hjælpe dig med at udarbejde en række arbejdsbeskrivelser og arbejdstegninger, som du skal bruge i projekteringsfasen. Projekteringsfasen er den del af byggeprocessen, hvor byggeriet af tilbygningen planlægges. Der vælges materialer og udarbejdes tidsplaner, og tilbud indhentes fra fagpersoner – eksempelvis murere, malere, tømrere, elektrikere og VVS-installatører.
  • Byggestyring og tilsyn: Når byggeriet går i gang, kan arkitekten føre tilsyn med byggeriet – altså sørge for at tidsplanen overholdes, samt at alle underleverancer koordineres mm. Dette effektiviserer byggeprocessen og gør forløbet en hel del nemmere for dig som bygherre.

Få et gratis møde med en arkitekt

Skal du have bygget en ny tilbygning, så tilbyder vi en god måde at starte:

Få et gratis møde med en arkitekt med vores gratis service. Her kan du diskutere din idé igennem med arkitekten, høre mere om dine muligheder og få et tilbud på din arkitektopgave.

Vi samarbejder med arkitekter over hele landet, som er interesserede i at møde nye potentielle kunder og give tilbud på deres byggeprojekter.

Arkitekten kommer hjem til dig, og du bestemmer selv tidspunktet. Mødet er desuden helt uforpligtende, så efter mødet er du helt fri til at takke ja eller nej til arkitektens tilbud.

Du kan læse mere om vores gratis service her

arkitektpris.dk