Free cookie consent management tool by TermsFeed Tjek prisen på en arkitekt | Beregn din pris på 2 minutter

Tjek prisen på en arkitekt

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Her på Arkitektpris.dk kan du undersøge prisen på forskellige sammensætninger af arkitektopgaver.

Du kan hurtigt og nemt beregne prisen på arkitekthjælp alt efter dit behov for skitseforslag, myndighedsbehandling, hovedprojekt og tilsyn.

Det kan være en fordel at foretage forskellige beregninger, hvis man endnu ikke har besluttet sig for, hvor omfattende arkitektens opgave og deltagelse i byggeprojektet skal være. Så har man mulighed for at sammenligne priserne på de forskellige opgaver og danne sig et overblik over omkostningerne i forbindelse med at antage en boligarkitekt.

Det er nemt at beregne en pirs. Du indtaster blot din opgave i prisberegneren sammen med dine kontaktoplysninger. Du vil straks efter modtage din vejledende pris pr. mail.

Du kan læse mere om opgavetyperne her.

Din vejledende pris på hjælp fra en boligarkitekt

Den pris, du beregner, baserer sig på højeste fællesnævner på landsplan. Prisen på din arkitektopgave kan i realiteten derfor varierere en del og vil i mange tilfælde være lavere end den vejledende pris.

Ønsker du et mere konkret tilbud, der er skræddersyet til din opgave, bør du mødes med en arkitekt, som vil sammensætte et faktisk tilbud/en endelig pris på din arkitektopgave.

Vi kontakter dig telefonisk i forbindelse med din beregning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et uforpligtende og gratis møde med en arkitekt fra dit lokalområde.

Vi har stor erfaring med at arrangere møder mellem private og arkitekter, og vi har blandt andet sat møder i stand i og omkring følgende større byer: København (Hovedstadsområdet), Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Horsens, Vejle, Roskilde,Herning, Helsingør, Hørsholm, Silkeborg, Næstved, Fredericia, Viborg, Køge, Holstebro og Taastrup.

For at få dit gratis møde med en boligarkitekt skal du bare indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren - vi sørger for resten.

arkitektpris.dk