Free cookie consent management tool by TermsFeed Renovering af hus | Beregn din arkitektpris på 2 minutter!

Renovering af hus - Online pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Overvejer du en renovering af dit hus, og mangler du designmæssigt input eller faglig assistance, så kan du tjekke prisen på arkitekthjælp i forbindelse med din renovering med vores online prisberegner.

Udfyld prisberegneren alt efter hvilke opgaver, du har behov for en arkitekt til i forbindelse med din renovering, og beregn din pris.

Du kan beregne priser på renoveringsforløb, der dækker følgende: skitseforslag, myndighedsbehandling, hovedprojekt og tilsyn med renoveringen.

Prisen modtager du pr. mail. Du skal være opmærksom på, at prisen er baseret på højeste fællesnævner på landsplan. Du skal altså betragte prisen som en vejledende prisindikation for en renovering af hus.

Gratis og uforpligtende møde med en arkitekt

Ønsker du en mere nøjagtig pris på arkitekthjælp til renovering af dit hus, skal er det nødvendigt med et personligt møde med en arkitekt, der kan stykke et tilbud sammen til dig baseret på dine ønsker og krav til renoveringen.

Vi kontakter dig telefonisk i forbindelse med din prisberegning for at tilbyde dig et gratis og uforpligtende besøg af en arkitekt. Et møde er den eneste måde, hvorpå du kan få klar besked om prisen på en arkitekttegnet renovering.

Renovering af parcelhus, villa eller lejlighed

Der kan være mange grunde til at foretage en renovering. Energimæssige, pladsmæssige eller livstilsmæssige er nok de mest typiske årsager til at give sig i kast med en renovering.

Det er en god idé at indgå i et samarbejde med en arkitekt i forbindelse med et renoveringsarbejde. Man slipper for mange bekymringer, når man har en faglig konsulent som en arkitekt med på sit hold. Og en arkitekt kan udrette underværker ved et almindeligt parcelhus!

Start din husrenovering nu - beregn en pris på to minutter!

arkitektpris.dk