Free cookie consent management tool by TermsFeed Inddragelse af tagetage til beboelse - Pris | Arkitektpris.dk

Inddrag tagetagen til beboelse og få mere plads

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Mange oplever, at parcelhuset kan blive en smule klemt i takt med, at familien bliver større. Muligheden for at etablere en 1. sal og udnytte tagetagen til beboelse er et godt alternativ til en flytning.

På Arkitektpris.dk kan du undersøge prisen på en udbygning af tagetagen. Du vælger kategorien renovering og vælger det arkitektforløb, som du er interesseret i at beregne en pris på.

Til sidst vælger udfylder du dine data.

Du modtager prisen pr. mail. Vær opmærksom på, at prisen, du modtager, er en vejledende arkitektpris for etablering af en ny tagetage. Prisen er baseret på højeste fællesnævner på landsplan, og du vil derfor i de fleste tilfælde opleve, at en konkret pris fra et arkitektfirma ligger lavere.

Udnyttelse af eksisterende tagetage til beboelse

Har man et uudnyttet loftsrum eller en uudnyttet tagetage, så kan det være en god idé at inddrage de værdifulde kvadrameter til beboelse.

Før man kan dette, kan det dog være nødvendigt at ombygge tagetagen ved at isolere og renovere den. Udnyttelsen af en tagetage er nemlig ikke kun afhængig af dine præferencer og ønsker - når du inddrager tagetagen til beboelse, skal den nemlig også leve op til samme krav og regler, der er gældende for husets øvrige beboelsesarealer. Blandt andet skal der være tilstrækkelig med lys, effektiv isolering og et godt indeklima, før tagetagen kan inddrages til beboelse.

Arkitekten kan både hjælpe dig med at få styr på alle opgaverne i forbindelse med at udnytte tagetagen til beboelse, med byggetilladelsen og med selve byggeprocessen.

Gratis og uforpligtende møde med en arkitekt

I forbindelse med din prisberegning vil vi kontakte dig telefonisk for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis møde med en arkitekt, så du kan få en konkret pris på en ny beboelig tagetage.

Takker du ja til et møde, vil arkitekten komme forbi til en god snak om etableringen af en tagetage.

Efter mødet vil arkitekten, der nu har haft mulighed for at bese opgaven og har fået indblik i jeres ønsker, være i stand til at komme med et konkret og billigt tilbud på opgaven.

Læs mere om renovering af parcelhuse, eller hvad det vil sige, at få en arkitekt til at stå for skitseforslag, myndighedsbehandling, hovedopgave og tilsyn.

arkitektpris.dk