Free cookie consent management tool by TermsFeed Byggetegninger - beregn en pris på 2 min. | Arkitektpris.dk

Hvad koster byggetegninger

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Byggetegninger, altså tegninger der beskriver et byggeri ned til mindste detalje, er et af de hjælpemidler, som under en byggeproces sikrer, at du får det resultat, som du betaler for og drømmer om.

Vil du gerne vide, hvad arkitekttegnede byggetegninger koster, så brug vores online prisberegner øverst på siden og få indblik i priserne på arkitekttegninger med det samme. Sådan gør du:

  1. Vælg først, om opgaven falder ind under ‘Nybyg’ eller ‘Renovering’.
  2. Vælg så den opgavesammensætning, som passer bedst til dine behov.
  3. Vælg opgavens kompleksitet.
  4. Indtast opgavens antal m2.
  5. Vælg hvilken bygningstype, der er tale om.
  6. Klik på ‘Beregn Prisen’ og indtast dine kontaktoplysninger.

Du modtager nu den vejledende pris på byggetegninger pr. mail.

Byggetegninger eller skitseforslag?

Du har muligheden for at beregne priser på forskellige opgavesammensætninger og former for arkitekttegninger i prisberegneren. Disse hører altid ind under selve formålet med byggefasen.

Et skitseforslag er en arkitekttegning af selve “ideen”, du og arkitekten får. Efter et møde sammenfatter arkitekten dine ønsker og behov i skitsen af dit nye hus, din nye tilbygning mv. Dette er en metode, der gør det muligt både at visualisere og diskutere din drøm.

Myndigheds- og byggetegninger udarbejdes med det formål at klargøre dit byggeprojekt både for kommunen og for de håndværkere, som skal udføre byggeriet. I denne kategori finder man mange forskellige typer byggetegninger, eksempelvis plantegninger, facadetegninger, snittegninger mv.

Du kan se eksempler på de forskellige byggetegninger her.

Beregn en pris og få et gratis møde med en arkitekt

Da vores prisberegner kun har muligheden for at levere et prisoverslag og ikke et faktisk tilbud på byggetegninger, så tilbyder vi som en gratis service at arrangere et møde med en lokal arkitekt, som kan give dig en endelig pris/et tilbud på din arkitektopgave.

Mødet finder sted hjemme hos dig - du bestemmer selv hvornår - og efter mødet kan du i ro og mag overveje arkitektens tilbud.

Hvis tilbuddet ikke møder dine forventninger, så er du naturligvis fri til at takke nej.

Vores service til brugerne af vores hjemmeside er helt gratis og uforpligtende - du betaler ikke for mødet, og du er velkommen til at takke nej, hvis et møde med en arkitekt ikke er relevant i din situation.

Læs mere om Arkitektpris.dk og vores gratis service her.

arkitektpris.dk