Free cookie consent management tool by TermsFeed Tegning af tilbygning - Beregn din arkitektpris på 2 minutter

Tegning af tilbygning - Beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad det ville koste at få tegnet en tilbygning af en arkitekt? Prøv vores online prisberegner og få svaret med det samme - helt gratis og uforpligtende.

Ønsker man at udvide beboelsesarealet, så er en tilbygning en god løsning. Det bedste resultat og udseende får man oftest, når man antager en arkitekt til at tegne den nye tilbygning.

En ny tilbygning bør passe til husets stil og udseende, være funktionel og være korrekt konstrueret og bygget. Dette kan man være sikker på, hvis man får hjælp fra en arkitekt i form af tegninger af tilbygningen, byggestyring og byggerådgivning.

Du kan læse mere om arkitektens opgaver i forbindelse med nybyggeri og tilbygninger her.

Tegninger af tilbygning - skitseforslag og byggetegninger

Når man skal bygge en tilbygning, går man igennem flere byggefaser, før tilbygningen er færdig. Mange af disse faser kræver tegninger af tilbygningen i forskellige udformninger.

I idéfasen, hvor ønsker, drømme og behov defineres, udarbejder arkitekten et skitseforslag - en tegning af din tilbygning, der sammenfatter det, som I har diskuteret til jeres møde.

Under myndighedsbehandlings- og projekteringsfasen udarbejdes der byggetegninger - tegninger af din tilbygning der helt konkret klargør alle byggeriets facetter. Hermed har både kommunen og dine håndværkere muligheden for at få overblik over dit byggeprojekt og klarhed over alle detaljer.

Du kan se eksempler på de forskellige tegninger her.

Få et møde med en arkitekt om din nye tilbygning

I forbindelse med din prisberegning tilbyder vi, som en gratis service, at arrangere et møde med en lokal arkitekt hjemme hos dig.

Gennem et personligt møde kan du få professionel vejledning om dit projekt og en endelig pris - et tilbud - på at få tegnet din tilbygning hos en arkitekt.

Du får dit gratis møde ved at indtaste dine kontaktoplysninger i prisberegneren - herefter sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Er et møde med en arkitekt ikke relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når du snakker med vores medarbejder.

arkitektpris.dk