Free cookie consent management tool by TermsFeed Pris på arkitekttegninger online | Beregn din pris her

Undersøg prisen på udarbejdelse af arkitekttegninger

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Med prisberegneren kan du undersøge prisen på forskellige sammensætninger af arbejdsopgaver for en arkitekt. Opgaverne hænger direkte sammen med, hvor længe i byggeprocessen du ønsker at samarbejde med arkitekten.

Har du kun et ønske om, at arkitekten skal stå for design og udformning af den nye bygning, eller skal arkitekten være en samarbejdspartner fra start til slut? Prisberegneren giver dig mulighed for at undersøge prisen på fire forkellige typer af arkitekt-forløb.

Vælger du et samarbejde igennem hele byggeprocessen, vil arkitekten stå for udførelsen af design, snittegning, plantegning, facadetegning, situationsplan, myndighedsbehandling og byggetilsyn.

Udregn en pris med prisberegneren

Få overblik over prisen ved at foretage en vejledende prisberegning med beregneren ovenfor. Indtast din opgave, og modtag et vejledende tilbud pr. mail.

Prisen, du modtager, er en vejledende prisindikation, som skal give dig en idé om, hvad det kommer til at koste at få udført arkitekttegninger og evt. byggetilsyn. Prisen er sat efter højeste fællesnævner på landsplan og ligger derfor en smule højt. Du vil med stor sandsynlighed opdage, at prisen rent faktisk ligger lavere end den beregnede pris.

Ønsker du en mere konkret pris, skal du have en arkitekt til at komme med et tilbud, der mere konkret er baseret på din opgave. Vi ringer dig op i forbindelse med din prisberegning, får en snak med dig omkring dit projekt og hører, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en arkitekt.

Arkitektpris.dk er en nem og effektiv måde at få kontakt til en arkitekt. Vi samarbejder med en stor række af arkitekter på tværs af landet, og vi har stor erfaring med at arrangere møder mellem private og arkitekter - Så vi vil også meget gerne arrangere et møde for dig!

Prøv prisberegneren med det samme!

arkitektpris.dk